Απόρρητο έγγραφο αποκαλύπτει: Το τουρκικό πλοίο μετέφερε όπλα στους ισλαμιστές

Το φορτηγό πλοίο Roseline A, με τουρκική σημαία, στο οποίο επιχειρήθηκε νηοψία από το γερμανικό πολεμικό ναυτικό είχε καταγραφεί από τις υπηρεσίες της ΕΕ ότι μεταφέρει παράνομα όπλα στην Λιβύη, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο!

Το τουρκικό πλοίο, που ελέγχθηκε από Γερμανούς στρατιώτες στη Μεσόγειο στο πλαισιο της επιχείρησης «Ειρήνη», φέρεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί για παράνομη παράδοση όπλων στη Λιβύη.
Αυτό προκύπτει από ένα απόρρητο έγγραφο της ΕΕ που είναι διαθέσιμο στη γερμανική Υπηρεσία Τύπου. Το εν λόγω πλοίο είχε ήδη καταγραφεί σε ειδική έκθεση του ΟΗΕ. Η επιθεώρηση του τουρκικού πλοίου εμπορευματοκιβωτίων από τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο πλαίσιο της επιχείρησης “Ειρήνη” της ΕΕ. Η κυβέρνηση στην Άγκυρα μίλησε για «παράνομη επιχείρηση» και «μη εξουσιοδοτημένη» χρήση βίας. Από την άλλη πλευρά, οι διοικητές της αποστολής δήλωσαν ότι υπάρχουν λόγοι να πιστεύουν ότι το ελεγχόμενο πλοίο ενδέχεται να παραβιάζει το εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν το πλοίο  είχε όπλα ή άλλα απαγορευμένα αγαθά. Το γερμανικό ΠΝ υποχρεώθηκε να σταματήσει πρόωρα την έρευνα στο πλοίο.

Τουρκική ασυδοσία με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Πίσω από την υπόθεση απαγόρευσης  διενέργειας νηοψίας σε πλοίο με τούρκικη σημαία στο γερμανικό πολεμικό ναυτικό από το τουρκικό κράτος, αποκαλύπτεται μία εξωφρενική πραγματικότητα που προσβάλλει κάθε ευρωπαίο πολίτη, αλλά κυρίως κάθε Έλληνα.

Το τουρκικό πλοίο που παραβίασε το εμπάργκο όπλων ανήκει στον τουρκικό κολοσσό ARKAS

Το τουρκικό πλοίο M/V ROSELINE A Το οποίο εμφανώς παραβίαζε το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη, διότι δεν μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι ένα πλοίο γεμάτο κοντέινερ μετέφερε μπισκότα ως ανθρωπιστική βοήθεια, ανήκει στον τουρκικό κολοσσό ARKAS HOLDING SA. Έναν όμιλο εταιρειών που ασχολείται με την αποθήκευση και διαμετακόμιση προϊόντων, μέσω ξηράς, θάλασσας και αέρα. Είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς των τουρκικών προϊόντων, τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ασία. Κοινώς είναι ο βασικός μοχλός των τουρκικών εξαγωγών παγκοσμίως. Το εν λόγω πλοίο είναι γερμανικής κατασκευής.
Η ARKAS HOLDING SA έκανε μία τεράστια επένδυση ως κοινοπραξία με έναν αντίστοιχο γερμανικό κολοσσό, την Duisport, την οποία επένδυση χρηματοδότησε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης!

 

 

 

Newsbreak

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ