Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο- Πέθανε ο Στέλιος Σεραφείδης
Θλίψη στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Στέλιος Σεραφείδης.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καθώς ο Στέλιος Σεραφείδης υπήρξε σπουδαίος τερματοφύλακας της Ένωσης, προπονητής τερματοφυλάκων, στέλεχος των ακαδημιών του Συλλόγου, αλλά και πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα ασχολήθηκε και με το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της ομάδας.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη

«Βυθισμένη στην πιο βαθιά θλίψη η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετά με σεβασμό και δέος τον αιώνιο αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Σεραφείδη» αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ και προσθέτει:

«Η μορφή του, η ψυχή του, το αγωνιστικό του πάθος και η προσήλωσή του στην κιτρινόμαυρη ιδέα ταυτίστηκαν με την ίδια την ΑΕΚ. Η ανιδιοτέλειά του απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας.

Ο τεράστιος αγώνας, που έδωσε για να προλάβει να μπει στο νέο μας γήπεδο μπορεί τυπικά να μην δικαιώθηκε, αλλά η ψυχή του θα ζει αιώνια ανάμεσά μας και θα υπάρχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας.

Όπως αιώνιοι ήταν οι αγώνες που έδωσε για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο της ομάδας μας, την οποία αγάπησε περισσότερο και από τη ζωή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι συμπαίκτες του και ολόκληρος ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχαιρετούν τον ηγέτη της ομάδας μας και απευθύνουν τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι, Στέλιο Σεραφείδη!

Καλό ταξίδι, αιώνιε αρχηγέ της ΑΕΚ».ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ