Συνάντηση Λ. Αυγενάκη με τους προέδρους ΟΜΑΕ και ΣΟΑΑ

Τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Επαμεινώνδας Φατούρος, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, Μάριος Ηλιόπουλος.

Στη συνάντηση με τους επικεφαλής των ΟΜΑΕ και ΣΟΑΑ συζητήθηκαν η οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων βημάτων και η συνεργασία στο πλαίσιο της Οργανωτικής Επιτροπής για τη «Διεκδίκηση και Διοργάνωση Μεγάλων Αγώνων Αυτοκινήτου», η οποία ανακοινώθηκε ως πρωτοβουλία της ΓΓΑ την προηγούμενη εβδομάδα, για την επανεκκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν γνώριμο και φιλόξενο προορισμό για ομάδες-κατασκευαστές και οδηγούς, ενώ και η αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού την καθιστά έναν ελκυστικό προορισμό για μεγάλες διοργανώσεις Motorsport. Ήδη, όπως μετέδωσε χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το WRC για τη φιλοξενία των εργοστασιακών ομάδων τον Σεπτέμβριο, για ένα τριήμερο δοκιμών σε διαδρομές του παλιού Ράλι Ακρόπολις, στην περιοχή του Λουτρακίου.

 

 

 

ΑΠΕ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ