Συγκινεί ο Λευτέρης Πετρούνιας: Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε πλησιάζει το τέλος του ταξιδιού του, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο “άρχοντας των κρίκων” υπόσχεται να προσπαθήσει να κάνει ό,τι ονειρευόταν: να κερδίσει. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε μεγάλο αγώνα να φθάσει στους Ολυμπιακούς και ο ίδιος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του παρά τις δυσκολίες, καθώς όπως σημειώνει, “αυτή είναι η ομορφιά του πρωταθλητισμού”, ενώ τονίζει ότι έχει την καλύτερη ομάδα γύρω του.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει στην ανάρτησή του: “Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί . Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content