Συγχαρητήρια του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τα μέλη του Συνδέσμου κ.κ. Κατραχούρα Γιώργο, Μαλαμά Ιωάννη και Χριστινάκη Νώντα, για την επιλογή τους από την αρμόδια Κ.Ε.Δ. – Ε.Ο.Κ. να διευθύνουν αγώνες, οι πρώτοι δύο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων και ο τρίτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Ενώσεις, συνεχίζοντας έτσι τις επιτυχίες του Συνδέσμου, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των διαιτητών μελών μας και κλείνοντας μια δύσκολη και πρωτόγνωρη αγωνιστική περίοδο για όλους, λόγο των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια αυτής.  

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων διεξήχθη τις ημερομηνίες 24 – 28 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελοσσηνός» στην Καισαριανή. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων διεξήχθη τις ημερομηνίες 25 – 29 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων διεξήχθη τις ημερομηνίες 01 – 05 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα.  

Ευχόμαστε τόσο στους ίδιους, όσο και στους υπόλοιπους συνάδελφους διαιτητές καλή συνέχεια στο έργο τους, με σωστές διαιτησίες σε όλους τους αγώνες που θα κληθούν να διευθύνουν. 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

                Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

           

                Μαχαιριανάκης Μιχάλης                   Χριστινάκης Επαμεινώνδας

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content