Συγχαρητήρια στον χρυσό Παραολυμπιονίκη Μαν. Στεφανουδάκη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη είχε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»,  Ζαχαριουδάκης Γιάννης. Του εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο και τον προπονητή του, για τη νέα επιτυχία, με την κατάκτηση δύο ακόμα χρυσών μεταλλίων στη σφαιροβολία και στον ακοντισμό, στη διοργάνωση στην Τυνησία. Σημείωσε ότι η επιτυχία αυτή του Μανώλη Στεφανουδάκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω των συνθηκών, μέσα στις οποίες δούλεψε.

Συνθήκες που περιλαμβάνουν -εκτός των άλλων- και την  διαχρονική έλλειψη κρατικής στήριξης από όλες τις κυβερνήσεις, που οδηγεί σε ασφυκτική οικονομική πίεση τους αθλητές.

Ακόμη, ενημέρωσε τον Μανώλη Στεφανουδάκη για τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ για τη στήριξη της αθλητικής δραστηριότητας, της άμεσης στήριξης των αθλητών, των εργαζόμενων, των οικογενειών τους, όσον αφορά το εισόδημα και την ασφάλισή τους, μέσα στις συνθήκες της πανδημίας και της διαλυτικής κατάστασης στον χώρο του Αθλητισμού, με ευθύνη της κυβέρνησης.

Τέλος, τόνισε ότι το ΚΚΕ έχει τον αθλητισμό στους άμεσους στόχους πάλης, ως δικαίωμα για όλους και όχι ως πολυτέλεια για λίγους.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ