Στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα βρεθεί στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Ολυμπιονίκης και τεχνικός σύμβουλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το άθλημα της Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS), Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο κ. Γιαννιώτης επισκέπτεται το Ηράκλειο στα πλαίσια της προσπάθειας της ΚΟΕ για ευρύτερη ανάπτυξη του αθλήματος και με την ευκαιρία του 1ου Αγώνα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων της φετινής περιόδου σε πισίνα 50μ που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, όπου 35 κολυμβητές και κολυμβήτριες από το Ηράκλειο θα αγωνιστούν στα 5.000μ.

Το πρωί του Σαββάτου οι κολυμβητές και κολυμβήτριες των προαγωνιστικών κατηγορίων των σωματείων του Ηρακλείου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Ολυμπιονίκη μας για το OWS.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση των προπονητών του Ηρακλείου για το άθλημα από τον κ. Γιαννιώτη και τεχνική σύσκεψη για τον αγώνα που θα ακολουθήσει στις 15:00.

Στις 17:30, μετά το τέλος του αγώνα των 5.000μ, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης OWS με σημαδούρες, χωρίς διαδρομές κολύμβησης και με ελεύθερη συμμετοχή αθλητών αγωνιστικών κατηγοριών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content