Σίμος: “Δουλειά πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να βελτιωθούμε”

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Βόλο και τόνισε ότι η δουλειά θα συνεχιστεί ώστε η ομάδα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, ο οποίος είχε μεγάλο ενδιαφέρον για όσους τον παρακολούθησαν. Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιοι αγώνες, γιατί θα φέρουν τον φίλαθλο κόσμο στα γήπεδα.

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας δεν είχε την απόδοση που θέλουμε να έχουμε. Οι γραμμές μας ήταν μακριά και δεν βρήκαμε ελεύθερους χώρους για να δημιουργήσουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Παρόλα αυτά είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε να παίζουμε. Ο αντίπαλος προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν πάρα πολύ. Δεν έχω παράπονο. Η προσπάθεια έγινε. Όταν έχουμε 19 τελικές και μάλιστα εκτός έδρας και δεν σκοράρουμε, τότε δεν θα πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας. Από τη Δευτέρα αρχίζουμε δουλειά πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να βελτιωθούμε και να γίνουμε πιο δυνατοί».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ