Πλήρης στήριξη στους διεθνείς από τον Αναστασιάδη

Πλήρη στήριξη στους διεθνείς, παρά την -κυρίως στο πρώτο μέρος- απογοητευτική εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Ιταλία, προσέφερε ο Αγγελος Αναστασιάδης, στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ, εν΄ όψει του αυριανού αγώνα με την Αρμενία για τα προκριματικά του EURO 2020.

Ο έμπειρος τεχνικός, επανέλαβε ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, δήλωσε… «χαρούμενος επειδή μας βρίζουν», τόνισε ότι «φοβάμαι μόνο όταν με χειροκροτούν», περιμένει από τους παίκτες να βγάλουν τον θυμό τους στο γήπεδο και επεσήμανε πως παραμένει αισιόδοξος, καθώς εκτιμά ότι η δεύτερη θέση του ομίλου, θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε ξανά όλη την ευθύνη, αλλά τόνισε πως θεωρεί άδικο να κρίνονται ως άχρηστοι οι παίκτες του, στους οποίους εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη. «Με θλίβει όταν τους βγάζουν άχρηστους κι αυτόν τον θυμό θέλω να τον βγάλουν στο γήπεδο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όταν έρχεται μια τέτοια ήττα, με αυτόν τον τρόπο, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε μόνοι μας εκεί. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο, εμείς και ο Θεός».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ