Πανευρωπαϊκό ρεκόρ ο Γιακουμάκης στο ακόντιο!!!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποτροπή της διασποράς του covid -19,  η 1η Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ , που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο  στάδιο το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Η Ημερίδα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής  Γιώργου Φουντουλάκη.

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται τέτοιου επιπέδου αθλητική  ημερίδα στο Ηράκλειο.

Το σωματείο μας πιστεύει ότι τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις πρέπει να γίνουν θεσμός όχι μόνο στο στίβο αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Την ημερίδα εκπροσώπησε το πρόεδρος του σωματείου και μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ ΑμεΑ  κ. Γιώργος Καπελλάκης.

Παρόλες τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγο των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας οι αθλητές της ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ  κατάφεραν τα μέγιστα των επιδόσεων τους αφού κατάφεραν όχι μόνο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις ρίψεις αλλά και να κάνουν και νέο Πανευρωπαικό   ρεκορ!!!!

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας και αθλητής του σωματείου μας  ο Μανώλης Στεφανουδάκης επιβεβαίωσε με τη βολή του στα 29, 45 ότι είναι σε εξαιρετική  αγωνιστική κατάσταση για νέες διακρίσεις ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων  στο Τόκιο.

 

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ έκανε ο αθλητής  Μανώλης Γιακουμάκης στην κατηγορία του  F64 ρίχνοντας το ακόντιο στα 37,70μ.

 

Στεφανουδάκης Μανώλης F54  ακόντιο  29,45μ  σφαίρα  8,12μ

Φίλιππος Παπαδάκης  F55 ακόντιο  18.81μ σφαίρα 7,81μ

Στυλιανάκης Κωνσταντίνος F34 δίσκος  20,50μ σφαίρα 8,26μ

Κουκουλάκης Γιάννης F46 ΑΚΟΝΤΙΟ  27,70μ σφαίρα 8,14 μ

 

Το σωματείο θα ήθελε να ευχαριστήσει, τις ΜΙΝΟΑΝ LINES και την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς επίσης τους συνοδούς των αθλητών αλλά ιδιαιτέρως τους προπονητές, , Ιπποκράτη Σκαντζάκη,  Τσιράκο Δημήτρη που συνέβαλαν στα μέγιστα για τις διακρίσεις των αθλητών μας.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ