Ο ΟΦ Ιεράπετρας στην Super League 2 – Παίρνει τη θέση του Πανιώνιου

Ο Πανιώνιος, λόγω των απροσπέλαστων οικονομικών προβλημάτων του, δεν θα καταφέρει να συμμετέχει ούτε στην Super League 2 τη νέα χρονιά και οδεύει προς τον Γ’ Εθνική.

Μέσα από ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας, έγινε γνωστό πως η ομάδας της Κρήτης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πως ο Πανιώνιος χάνει τη θέση του στο πρωτάθλημα της Super League 2. «Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ

«Ο ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020.

Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Δεν μας αρέσει που έπρεπε μια ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους , συγχαρητήρια στον κόσμο μας , χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε , συγχαρητήρια στον Πρόεδρο , στην Διοίκηση , και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες.

Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ , ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα , ιστορική στιγμή για το Λασίθι»

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ