Μεγάλη συμμετοχή στο «RUN GREECE-Ηράκλειο 2021»

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε σήμερα στη μεγάλη γιορτή Αθλητισμού και Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε για όγδοη χρονιά στο Ηράκλειο από τον ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου, με χορηγούς-υποστηρικτές την ERGO Ασφαλιστική, τα Super Market «Χαλκιαδάκης» και τις Μινωικές Γραμμές και  με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού.

Η εκκίνηση έγινε έξω από το Παγκρήτιο στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε το παρών στην εκδήλωση που έγινε στην γενέτειρα του, καθώς και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Οι δύο τους μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβα και τον γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Γιώργο Γιατρουδάκη, έδωσαν την εκκίνηση στα 10χλμ. και μαζί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο.

Την πρώτη θέση στα 10χλμ. κατέλαβε ο Γιάννης Ζερβάκης , ο οποίος διήνυσε την απόσταση σε 32.29. Στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Μαστοράκης με 35.14 και στην τρίτη ο Χριστόφορος Πρωτόπαππας με 35.45.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Πολυξένη Βασιλειάδου με 39.59, δεύτερη η Ειρήνη Πευκιανάκη με 40.11 και τρίτη η Μαριάννα Τρούλη με 41.26.

Στα 5 χλμ.  πήραν περίπου 1.000 δρομείς με τον Γιάννη Παπαλεωνίδα να τερματίζει πρώτος με 16.27 και ακολούθησαν οι Αντώνης Κωστάκης με 17.02 και Μανώλης Κωνσταντουλάκης με 17.41. Η πρώτη γυναίκα στα 5 χλμ. ήταν η Μαρία Παπαγιαννάκη με 21.03, δεύτερη τερμάτισε η Δάφνη Βαρδά (21.39) και τρίτη η Μαρία Μπαρμπαγκαδάκη (21.45).

 

 

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content