Με στόχο την αναβάθμιση του ΕΑΚΗ

Την αποφασιστικότητα της υπό την προεδρία του νέας διοίκησης του ΕΑΚΗ, να προχωρήσει με γρήγορα και ασφαλή βήματα στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας, διαμηνύει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός.

Προφανώς, η ανάρτηση αυτή προκλήθηκε από κάποιες περίεργες αιχμές που άφησε σε δηλώσεις της η προκάτοχός του…

Η ανάρτηση του κ. Ζερβού:

Η αναβάθμιση του ΕΑΚΗ αποτελεί κύριο στόχο για εμάς. Σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Δεν είμαστε μηδενιστές, ούτε και ευθυνόφοβοι! Και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά μας διακρίνουν και το αποδείξαμε από την πρώτη μέρα. Συναντήσεις με όλους και για όλα. Διάλογος και συνεννόηση. Δεν κατηγορήσαμε προηγούμενες διοικήσεις, ούτε και θα το κάνουμε. Βρίσκουμε λύσεις ακόμα και σε προβλήματα που κληρονομήσαμε, χωρίς τυμπανοκρουσίες και κινήσεις εντυπωσιασμού πίσω από κλειστές πόρτες με “αποκλειστικά ντοκουμέντα”.

Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα κατάματα αναζητώντας το βέλτιστο για τους αθλητές μας. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Άραγε πόσα να έχουμε κάνει μέσα σε 10 μέρες;

Το Ηράκλειο αξίζει να είναι στην ελίτ και θα είναι με αρωγό τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος καθημερινά και αδιάλειπτα ενημερώνεται για τα πάντα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ