Κοινή συνεδρίαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με την ΠΑΕ ΟΦΗ

Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν απόψε (Δευτέρα 18/3, 8μμ) οι διοικήσεις Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις δυο πλευρές.
Η συνεδρίαση, θα είναι μια συνέχεια συζητήσεων που έχουν προηγηθεί, για την επίλυση ζητημάτων και εκκρεμοτήτων που υπάρχουν μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με βάση τα προβλεπόμενα, από τη νομοθεσία.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με χαρά, θα υποδεχθεί στο «σπίτι» του, τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το νέο ιδιοκτήτη της ομάδας μας, Μιχάλη Μπούση.
Αυτό θα συμβεί, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο κ. Μπούσης στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, να επισκεφθεί τον ιστορικό χώρο, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και να γνωρίσει ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες του, τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Η ειλικρίνεια και το καλό κλίμα που έχει διαφανεί στις μέχρι σήμερα επαφές των δυο πλευρών, δείχνει ότι όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει και τα αιτήματα των δυο πλευρών, μπορούν να επιλυθούν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ