Καινούριες μπασκέτες στο Γυμνάσιο Γέργερης

 

Νέα όψη απέκτησε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο προαύλιο του Γυμνασίου Γέργερης, καθώς τοποθετήθηκαν καινούριες μπασκέτες, ενώ αποκαταστάθηκε και βάφτηκε ξανά ο αγωνιστικός χώρος. Η αναμόρφωση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συνδρομή της Διεύθυνσης του Γυμνασίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Γέργερης Α.Ε. – Νερό Ρούβας, που συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια, καλύπτοντας και μέρος του κόστους των εργασιών. 

Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές του σχολικού έτους, είχαν απομακρυνθεί οι μπασκέτες από το προαύλιο του Γυμνασίου Γέργερης, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών, κατόπιν σχετικού ελέγχου από τους αρμόδιους μηχανικούς. 

«Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια, μέσω της οποίας προσφέρεται στους μαθητές ένας καλαίσθητος και ασφαλής χώρος για να αθλούνται. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για την βελτίωση των υποδομών μας, με ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των αναγκών των σχολείων μας» ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης.

«Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και την ανάγκη τους για σωματική άσκηση και ψυχαγωγία, τοποθετήσαμε νέες μπασκέτες στο Γυμνάσιο Γέργερης. Μας δίνει δύναμη το γεγονός ότι οι τοπικές κοινωνίες, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι Σύλλογοι Γονέων, αλλά και επιχειρήσεις με αποδεδειγμένη κοινωνική ευαισθησία και προσφορά, στηρίζουν τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των σχολείων μας» ανέφερε η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη.   

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content