Οικονόμου: ¨Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα με τον Εργοτέλη”

Σε δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα της Τρίτης (8/1) απέναντι στον συμπολίτη Εργοτέλη, για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Άγγελος Οικονόμου.

«Είχαμε κάποιες μέρες ρεπό, ξεκουραστήκαμε, είδαμε τις οικογένειες μας. Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε επιστρέψει εντατικά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες, να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε αγώνας είναι κίνητρο για εμάς. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Εργοτέλης είναι μια κρητική ομάδα και έχουμε ξανασυναντηθεί τόσο σε φιλικά παιχνίδια όσο και στο περσινό πρωτάθλημα. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτόν τον αγώνα και πιστεύω ότι και ο κόσμος το περιμένει όπως κι εμείς.

Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα, δουλεύει σωστά, έχει καλούς και νέους παίκτες, καλό προπονητή. Τον αντιμετωπίσαμε δυο φορές φέτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ