Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει με αθλητικό  εξοπλισμό τα σχολεία

Με πρόσθετο αθλητικό  εξοπλισμό ενισχύει η Περιφέρεια Κρήτης τις Δ/νσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας , με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  ένταξη νέων στον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό έγινε συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης  μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη  Αθλητισμού Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργου Πιτσούλη και του Περιφερειακού Διευθυντή  Εκπαίδευσης Κρήτης  Μανώλη Καρτσωνάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, η προμήθεια και παράδοση  από την Περιφέρεια Κρήτης τεσσάρων  ολοκληρωμένων  σετ αθλητικού εξοπλισμού «kids Athletics» ένα  σε κάθε μία από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.  Όπως εξήγησε ο κ Πιτσούλης, τα «kids Athletics» αποτελούν ένα πρόσθετο προπονητικό εργαλείο ώστε οι υπεύθυνοι φυσικής αγωγής όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να μπορούν να μυήσουν ολοένα και περισσότερα παιδιά στα αγωνίσματα του στίβου. Ο κ. Πιτσούλης πρόσθεσε, πως η Περιφέρεια Κρήτης μέσα από την υλοποίηση αυτών των δράσεων στοχεύει στην συνεχόμενη υποστήριξή μας στην ένταξη των νέων στον αθλητισμό. 

Από την πλευρά του ο κ. Καρτσωνάκης ευχαρίστησε τον κ. Πιτσούλη τονίζοντας παράλληλα την  έμπρακτη και συνεχή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά με την Περιφέρεια Κρήτης. Επίσης κ. Καρτσωνάκης, επισήμανε  τον κοινό στόχο που είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ένταξη νέων στον σχολικό αθλητισμό. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content