Οι μεταγραφές της νέας χρονιάς στον στίβο

Επικυρώθηκαν οι μεταγραφές της νέας χρονιάς, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν και μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου. Στην ΑΕ Μεσογείων πέρασαν οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου(φωτο), που μέχρι φέτος ανήκαν στην ΓΕΗ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Κάλλιστος. Σε νέο σωματείο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που άφησε την γενέτειρα του, τα Γρεβενά, για τον ΓΣ Κηφισιάς.

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των 110μ. εμπ., Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος μετά από χρόνια άφησε τον ΣΚΑ Δράμας.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400μ., Γιώργος Λαμπρόπουλος, και στον ΓΣ Ηρακλής ο πρωταθλητής του τριπλούν, Παύλος Μπόφτσης.

Ο ΑΟ Παναξιακός ενισχύθηκε, καθώς απέκτησε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία), αλλά και ο ΟΚΑ Βικέλας, που πήρε την Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και τον Κώστα Κουτσούκη (400μ.). Η Κατερίνα Δαλάκα (400μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοίνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ