Η καρδιά των πατινιών χτυπά δυνατά στο Ρέθυμνο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Ρώμη 21-23 Φεβρουαριου το Σεμινάριο Προπονητών και κριτών που διοργάνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία WOLRD SKATE.

Είχαμε μία Ελληνική συμμετοχή του Προπονητή  του Ο.Κ.Α ΠΡΕΒΕΛΗ απο το Ρέθυμνο Σφακιανάκη Μανόλη ανεβάζοντας και αλλο τον πήχη  στο να γίνει πιο δημοφιλές το ολυμπιακό άθλημα των πατινιών στην Ελλάδα.

Ο κ. Σφακιανακηςδήλωσε σχετικά:

Ηταν πολύ μεγάλη εμπειρία και οι πληροφορίες που πήραμε ηταν παρα πού σημαντικές.Η διοργάνωση ηταν τέλεια καθως και η φιλοξενια στην πανεμορφη Ρώμη μοναδικη.Οι καλύτεροι προπονητές όλου του κόσμου ήταν εκεί και ανταλλάξαμε απόψεις καθώς και προγραμματίσαμε κοινούς αγώνες και προπονητικά Camp.

Ολοι ενθουσιάτικαν με το υπέροχο φυλλάδιο του δήμου Ρεθύμνης που αναδεικνύει της ομορφίες της πόλης μας και του νησιού μας και κυρίως ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κυριος Sabatino Aracu.

Το κυριότερο ομως ηταν το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι λόγω του κλίματος που έχουμε και ένας απο τους προσωπικόυς μου στόχους ειναι να αναπτυχθει ο αθλητικός τουρισμός  στο νησί μας και είμαι πολυ χαρύμενος για αυτο.

Τέλος είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το πατινοδρόμιο της Ρώμης 

Circolo tre Fontane και να προπονηθώ με τους καλύτερους Coach και αθλητές υψηλού επιπέδου.

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content