Η 18άδα του Εργοτέλη με τον Απόλλωνα Πόντου

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παγκήτιο στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος για μια ακόμα δύσκολη έξοδο αυτή την φορά στην Καλαμαριά απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου (11/2 – 15:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης και είναι έτοιμοι όπως σε κάθε αγώνα θα μπουν στο γήπεδο, να κάνουν το παιχνίδι τους και να διεκδικήσουν με πίστη και πάθος στις δυνατότητες τους την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας περιελάμβανε μυϊκή τόνωση και στατικές φάσεις ενώ αμέσως μετά το τέλος ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία δεν συμπεριελήφθη ο Joe Efford Ο οποίος κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Νίκκι Παπαβασιλείου για την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλων Πόντου είναι οι: Καλογεράκης, ΚΑτσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Bahanack, Κοιλιάρας, Λαμπάκης, Bruce, Γροντής, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Kacurri, Ροβίθης, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ