Ευχαριστούν οι διαιτητές μπάσκετ Κρήτης

Τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον ΑΣΑ Αναγέννηση για την πρωτοβουλία να διοργανώσει στις 2/9/2019, τον φιλικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ηρακλείου και των Παλαίμαχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη. 

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η ευκαιρία να τιμηθούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο μπάσκετ και υπήρξαν πιστοί «στρατιώτες» του αθλήματος. Σε ένα εξαιρετικά συγκινησιακό κλίμα δόθηκε η ευκαιρία όλοι οι Βετεράνοι παίκτες του Ηρακλείου αλλά και οι παλαίμαχοι Αρκαλοχωρίου να αναβιώσουν τις μνήμες τους μέσα από το όμορφο ταξίδι τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Με τις δράσεις αυτές, οι νέοι του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, αλλά και στους ανθρώπους που το υπηρέτησαν επί σειρά ετών. 

Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με την εθελοντική συμμετοχή τριών παλαίμαχων διαιτητών – μελών του Συνδέσμου μας, των κκ. Μπορμπαντωνάκη Γιώργο, Λαμπράκη Άρη αλλά και του Προέδρου του Συνδέσμου μας κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη , με καταγωγή και οι τρεις από το Αρκαλοχώρι. Τέτοιες ενέργειες, προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον. Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί γι’ αντίστοιχες εκδηλώσεις. 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ