Χορηγία των ΕΛ.ΠΕ. στο ΕΑΚΗ 10.000 λίτρα πετρέλαιο

Χορηγία 10.000 λίτρων πετρελαίου έκαμαν τα ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου Ηρακλείου. Τη σχετική είδηση ανακοίνωσε σήμερα το ΕΑΚΗ με ανακοίνωσή του που αναφέρει:

Πριν αρκετούς μήνες με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής και με την πολύτιμη και καταλυτική συνδρομή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη υποβάλαμε ένα αίτημα προς την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια.

Παρουσιάσαμε αναλυτικά τη δυναμική της ηρακλειώτικης κολύμβησης, ταυτόχρονα παρουσιάσαμε και τη δυσκολία λειτουργίας του κολυμβητηρίου λόγω της υψηλής κατανάλωσης πετρελαίου.
Τα στελέχη  των Ελληνικών Πετρελαίων και συγκεκριμένα ο Διευθυντής Μάρκετινγκ κ. Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του συνέβαλαν τα μέγιστα και σήμερα λάβαμε χορηγία επικουρικά για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων 10 χιλιάδες λίτρα πετρελαίου κίνησης!
Πραγματικά νιώθουμε ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα ικανοποίηση που εταιρείες κολοσσοί για πρώτη φορά στέκονται συμπαραστάτες και αρωγοί των προσπαθειών μας για αναβάθμιση του ΕΑΚΗ.
Σας ευχαριστούμε!
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content