Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2019 ο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιακουμάκης Γιώργος εκπρόσωπος του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., η
δημοσιογράφος κ. Άγα Ειρήνη που κάλυψε την εκδήλωση και με φωτογραφικό υλικό και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας.

Μετά τον αγιασμό, ξεκίνησε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός για το επερχόμενο έτος και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστή περίοδο. Τέλος, δόθηκαν οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του μέλους του Συνδέσμου κας Νικολιδάκης Θεοδώρας και της οικογενειακής της επιχείρησης «Το Χωριάτικο», δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ