Αγιασμός στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης

Ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στις 4/10/2021 ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, στο ανοιχτό γήπεδο του Ηρακλείου στην Δουκός Μποφώρ, τηρώντας αυστηρά το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιακουμάκης Γ. ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Ελ., που λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί στην εκδήλωση στέλνοντας τις ευχές του μέσω του εκπροσώπου του, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς Κ., ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Ζερβός Λ., ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου κ. Τούλης Ν., η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΚΑΣΚ εκπροσωπούμενη από τους κ.κ. Μαγκανά Α. και Ναλετάκη Ι., η πρόεδρος του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. κ. Μαραγκάκη Ν. και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών  διαιτητών  του Συνδέσμου μας. Μετά τον αγιασμό και τους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων, το λόγο ανέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μαχαιριανάκης Μιχαήλ δίνοντας οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα της Ένωσης που ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο και κατόπιν ακολούθησε μάθημα μηχανικής διαιτησίας και ανάλυση διαφόρων καταστάσεων μέσα στο γήπεδο, από το μέλος του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. και Διαιτητή Α1 Εθνικής Κατηγορίας κ. Χριστινάκη Νώντα. Τέλος, Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Δραμηντινό Εμ. για τις ενέργειες που έκανε ώστε να παραχωρηθεί το ανοιχτό γήπεδο για τις ανάγκες της εκδήλωσης και του μαθήματος που ακολούθησε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του Συνδέσμου κατά την προσέλευση τους στον χώρο, συγκέντρωσαν σοβαρή ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στο Αρκαλοχώρι, παραδίδοντας τα στον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, ενώ ενημερώνουμε ότι διαιτητές μέλη του Συνδέσμου μας συμμετείχαν στο 7ο Τουρνουά «Βασίλης Παδουβάς», προσφέροντας τις αμοιβές τους για τον ίδιο σκοπό, δείχνοντας έτσι αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες μέρες.  

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του Συνδέσμου , δίνοντας την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί, να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

           Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

           

 Μαχαιριανάκης Μιχάλης                   Χριστινάκης Επαμεινώνδας

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content