10 χρόνια χωρίς τον αδικοχαμένο Βασίλη Παδουβά!

Ακούγεται σαν απίστευτο, κι όμως πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια από την άδικη απώλεια ενός πολύ νέου και πολύ αγαπημένου ανθρώπου, του Βασίλη Παδουβά, που έφυγε από τούτο τον φεύτικο κόσμο σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε. Δέκα μαρτυρικά χρόνια για τους απαρηγόρητους γονείς του, και τους πολλούς, καλούς φίλους του.

Ο Βασίλης έφυγε εντελώς απροσδόκητα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μια πνευμονία θα εξελισσόταν σε μοιραία για εκείνον ασθένεια και σε πνευμονική εμβολή…

Κι όμως, αυτός ο καλογυμνασμένος γίγαντας, που είχε πετύχει τόσες διακρίσεις στο χώρο του Αθλητισμού, έχασε τη μάχη, προδομένος από την καλοκάγαθη καρδιά του.

Οι αρετές του, το ήθος του, η ευγένειά του, η καλοσύνη του, η αγάπη που εισέπραττε και ανταπόδιδε σε όλους, κρατούν πάντα ζωντανό το Βασίλη στις μνήμες μας. Μπορεί να έφυγε, τόσο νωρίς και τόσο άδικα, όμως η μορφή του διατηρείται πάντα ζωντανή στις μνήμες όλων όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, να τον εκτιμήσουν και να τον αγαπήσουν.

Οι χαροκαμμένοι γονείς του, που ζουν πάντα με την ανάμνησή του, θα τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη του, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στο Κοιμητήριο του Γαζίου.

Μια ακόμη ευκαιρία, να αποδειχθεί πως, κι αν πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από το χαμό του,  ο Βασίλης είναι πάντα εδώ!

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ