Ν. Παπαδόπουλος: “Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω”(βίντεο)

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα του Ο.Φ.Η TV για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League “ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η ψυχολογία, καθώς όλοι έχουν επηρεαστεί από τον τρόπο που ήρθε η ήττα με τον Άρη. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές για να ξεπεράσουν αυτήν την ήττα και να πάμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν καλό αντίπαλο, που έχει έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο του. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε βαθμούς, γιατί αυτή τη στιγμή μας λείπουν οι βαθμοί. Πρέπει να αντιδράσουμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά, ώστε να δούμε την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα, έχει κρατήσει σχεδόν όλο τον κορμό από πέρυσι, έχει κάνει και κάποιες προσθήκες, κυρίως στην επίθεση έχει πολλές επιλογές ο προπονητής. Αυτό που κοιτάμε είναι να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα κομμάτια που πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε μέσα στο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε το ματς και βέβαια να προσέξουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά το transition. Προετοιμαζόμαστε και θέλω να πιστεύω ότι όλοι είναι αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι επιτακτική η ανάγκη των βαθμών γιατί είμαστε χαμηλά, δεν κοιτάμε τι κάνει ο αντίπαλος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία και αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε τόσο μικρή συγκομιδή βαθμών. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς σε λεπτομέρειες, θέματα συγκέντρωσης όπως και στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς, να πάρουμε βαθμούς για να ανέβουμε και ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Το πρωί της Πέμπτης 29/11/18 τελέστηκε ο αγιασμός της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content