Ηττα 2-0 του Ηροδότου στα Περιβόλια

Κόντρα στον Ηρόδοτο πήρε την πρώτη του φετινή νίκη ο ΑΟΧ Κισσαμικός, που επικράτησε 2-0 στα Περιβόλια στο ματς που άνοιξε την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Football League.

Οι Χανιώτες είχαν μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ρίσκι και Σιμόν, οι οποίοι συνεργάστηκαν στα δύο γκολ πετυχαίνοντας από ένα γκολ ο καθένας.

Διατηρώντας την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’, με τον Ρίσκι να πλασάρει μετά από ασίστ του Σιμόν, με τον Ηρόδοτο να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 39’ με σουτ του Σμυρλή που πέρασε ελάχιστα έξω.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μασάδο υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε στο κεφάλι και έπεσε αναίσθητος. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δεν θέλησε να ανέβει στο φορείο και κατέρρευσε ξανά μετά από λίγα βήματα. Μάλιστα, ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται, παρότι δεν ήταν σε κατάσταση, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να καθυστερήσει για λίγα λεπτά να ξεκινήσει ξανά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 68’, με τον Σιμόν να γίνεται αυτή τη φορά ο σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Ρίσκι.Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: 
Σήμερα 
ΑΟ Χανιά Κισσαμικός-Ηρόδοτος 2-0
(32’ Ρίσκι, 68’ Σιμόν)

Κυριακή (25/11)
Ηρακλής-Σπάρτη (15:00)

Απόλλων Λάρισας-Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Πόντου-Κέρκυρα
Αιγινιακός-Δόξα Δράμας
Εργοτέλης-Πλατανιάς
Παναχαϊκή-Καραϊσκάκης
Τρίκαλα-ΝΠΣ Βόλος

Πηγή: Σπορ FM

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content