«Βόμβα» Ουζουνίδη για τους τρεις

Την απουσία βασικότατων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από το αυριανό (19:55 Cosmotesports) ματς με τον Αγιαξ, προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της Ενωσης είπε ότι ο σύλλογος έχει λάβει αποφάσεις που αφορούν τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίες θα αποτυπωθούν και στις επιλογές του για το αυριανό ματς. Το θέμα αφορά τους Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλο οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τα συμβόλαιά τους και -όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Ουζουνίδη- τίθενται προς το παρόν εκτός πλάνων.

«Το κλαμπ έχει πάρει κάποιες αποφάσεις. Είχαμε στο μυαλό μας να τις κάνουμε λίγο αργότερα, αλλά από τη στιγμή που μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα, τις πήραμε πιο νωρίς. Περίμενα πολλά περισσότερα από την ομάδα. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε ή να σκεφτόμαστε το μέλλον. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, θα υπάρχει κόστος, αλλά θα αποτυπωθούν οι αλλαγές αυτές και στον αυριανό αγώνα.
Αυτή τη στιγμή δεν είναι η καλύτερη περίοδος. Αλλά το σίγουρο είναι ότι όσοι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ θέλουμε το καλό της. Μέσα σε μία ομάδα υπάρχει διαβάθμιση ευθυνών, οι οποίες ξεκινούν από πάνω. Συνεπώς έχω κι εγώ ευθύνες. Τα παιδιά έχουν προσφέρει πολλά αυτά τα χρόνια, αλλά από τη στιγμή που δεν συμφώνησαν στις συζητήσεις, αποφασίστηκε από τον σύλλογο να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα» είπε ο 50χρονος προπονητής, χωρίς να κατονομάσει τους παίκτες. Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα, μετά την απογευματινή προπόνηση.

Όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας του αυριανού ματς, ο Ουζουνίδης χαρακτήρισε τον Αγιαξ ως «την καλύτερη ομάδα του ομίλου» κι αυτό τα λέει όλα…

«Η συγκέντρωσή μας είναι μόνο στο Champions League αυτή τη στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Ξέραμε από την αρχή ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Είναι πολύ σημαντικό ματς και ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς και ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού. Συνεπώς, το μυαλό μας βρίσκεται ακριβώς εκεί: στο πώς θα πάρουμε αποτέλεσμα.
Τα μέχρι τώρα παιχνίδια μας έχουν δείξει ότι ο Άγιαξ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ένα ολοκληρωμένο γκρουπ που δεν έχει χάσει ούτε στη Λισαβόνα, ούτε στο Μόναχο. Εμείς πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας. Είναι ένα ματς που δεν συγχωρούνται τα λάθη. Εχουμε ως ομάδα τα στοιχεία για να πάρουμε αποτέλεσμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου, καθώς είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Εκεί χρειαζόμαστε τον κόσμο, στα δύσκολα. Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Τους παίκτες της ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος δήλωσε:
«Κάθε καινούριο παιχνίδι είναι μια άλλη ιστορία. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μόνο στο επόμενο ματς μπορείς να τα βελτιώσεις. Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά είναι διαφορετική διοργάνωση. Μια επιτυχία μπορεί αφενός να μας επιτρέψει να ελπίζουμε στην πρόκριση, αφετέρου να μας βοηθήσει και στην Ελλάδα.
Παρουσιάζουμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Όμως έχουμε ένα καλό διάστημα κι ένα κακό διάστημα. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστούμε. Πάντως δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο εναντίον των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Όμως στο Champions League, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει ένα γκολ. Κανείς δεν εγγυάται ότι θα κερδίσουμε, αλλά ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση σε μεγαλύτερη διάρκεια».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content