“Κατέρρευσε” ο Μασάδο στο ΑΟΧ Κισσαμικός -Ηρόδοτος

Η αναμέτρηση του ΑΟΧ Κισσαμικού με τον Ηρόδοτο στη Football League στιγματίστηκε από την “κατάρρευση” του Αΐλτον Μασάδο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, αρνήθηκε να ανέβει στο φορείο και λίγο μετά σωριάστηκε στο έδαφος.

Σήμερα  Σάββατο (24/11) ο ΑΟΧ Κισσαμικός υποδέχτηκε τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Football League. Στο 54ο λεπτό, ο Αΐλτον Μασάδο συγκρούστηκε στον αέρα με τον Γκίνι και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ιατρικό τιμ, για να τον συνεφέρει.

Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αρνήθηκε να ανέβει στο φορείο για να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και θέλησε να το πράξει μόνος. Στην προσπάθειά του αυτή, όμως, άρχιζε να ζαλίζεται και εντέλει να “καταρρέει”, πέφτοντας στο έδαφος.

Ο 24χρονος ακόμα και μετά από αυτό, αρνούνταν να αντικατασταθεί. Συμπαίκτες, προπονητικό και ιατρικό τιμ προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να… συμβιβαστεί ο Μασάδο, ο οποίος τελικά έγινε αλλαγή στο 61′ με τον Κωνσταντινίδη. Αργότερα ο Νοτιοαμερικανός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.sport24

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ