Το “Σατανικό σχέδιο” του ΤΡΑΜΠ, που κατέληξε στο Βατερλώ του…

Του Δημ. Κων. Σαρρή

Η πρόσφατη άγρια εισβολή στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτων, και ο βανδαλισμός του  συμβόλου  αυτού της Αμερικανικής Δημοκρατίας,από αφιονισμένους πάνοπλους οπαδούς του απερχόμενου Προέδρου ΤΡΑΜΠ,ανταποκρινόμενων στις επίμονες προτροπές του για βίαιη  επίθεση ,με την κατασκευασμένη αιτιολογία  ότι δήθεν του εκλάπη η νίκη, στις Προεδρικές εκλογές,χωρίς καμία επικύρωση της άποψης του αυτής από κανένα θεσμικό όργανο ούτε κανένα αξιόπιστο στοιχείο, και  την οποία ,σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ,παρακολούθησε ,με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο πλανήτης,η παγκόσμια κοινή γνώμη διαπίστωσε έκπληκτη ότι    η μεγαλύτερη Υπερδύναμη  των ΗΠΑ είναι γίγαντας με πήλινα πόδια.

Φοβερό και απίστευτο το γεγονός ο ίδιος ο Πρόεδρος των    ΗΠΑ ,ο υποτιθέμενος θεματοφύλακας των Δημοκρατικών θεσμών της Αμερικανικής Δημοκρατίας ,που ελάμπρυνε ένα ΛΙΓΚΟΛΝ η  ένας ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ κ.α.,υπήρξε ο Ηθικός Αυτουργός  λεηλασίας του ιερού της συμβόλου!!!!….

Αρκετοί Αναλυτές εκφράζουν   ποικίλες ερμηνείες, για το  πρωτόγνωρο αυτό θλιβερό γεγονός ,που αποτελεί πρωτόγνωρο  προηγούμενο για τους Δημοκρατικούς θεσμούς,

Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ,στο πρόσωπο του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ εκτοξεύονται ,καθημερινά,από΄τα ΜΜΕ.Ηλίθιος ,ψυχοπαθής ,εγωκεντρικός ,αλαζόνας ,υπερφίαλος ,επικίνδυνος για την Δημοκρατίακλπκλπ.

Εκφράζουν δε τον τρόμο  τους που αυτός ο «ψυχικά ασταθής» κατείχε τους κωδικούς κήρυξης Πυρηνικού Πολέμου.!!!!….

Κατά την δική μας γνώμη, τα κίνητρα αυτής της αποτρόπαιης  ενέργειας εισβολής και βανδαλισμού του Καπιτωλίου ,ήταν  η πιο ουσιώδης  συνέχεια ενός σατανικού σχεδίου του ΤΡΑΜΠ για παραμονή του .πάσει θυσία, στην Εξουσία ,απολαμβάνοντας τα εξ αυτής πολλαπλά  πολιτικά και ιδίως οικονομικά οφέλη.

Αν και πάμπλουτος είχε πάντα σαν βασικό του στόχο την παραπέρα  μεγέθυνση  τη; περιουσίας του είτε συνεργαζόμενος με τον γαμπρό του Ερντογάν για παραγωγή drones ,είτε απαλλασσόμενος από τις φορολογικές του υποχρεώσεις, για τους δυο ουρανοξύστες του στην Κωνσταντινούπολη είτε στήνοντας εταιρεία κατασκευών στην Κίνα κλπκλπ.

Για την επιδίωξη του αυτή συνεργάστηκε με  ηγέτες των ολοκληρωτικών καθεστώτων ,ακόμη και με την βόρεια Κορέα, τους οποίους φανερά στήριζε και κρυφά θαύμαζε….

Διαπιστώνονταs ,αυτός ο<< γαργαντούας>>  του πλούτου και της εξουσίας ότι η                  << βασιλεία>> του έφθασε στο τέλος , ολες οι Δημοσκοπήσεις έδιδαν προβάδισμα στον ΜΠΑΙΝΤΕΝ,‘έθεσε σε εφαρμογή  ένα <<kolpo grosso>>.

Με αναρτήσεις του στο προσφιλές του twitter προσπάθησε  να ενσπείρει αμφισβητήσεις ,ατεκμηρίωτες, για την εγκυρότητα των Προεδρικών εκλογών,απαξίωνε σαν διαβλητή την επιστολική ψήφο,ενώ από την άλλη καλούσε ο ιδιος του πολίτες να διπλοψηφίσουν και με επιστολή και με ψηφοδέλτιο στα εκλογικά κέντρα .

Σε όλα δε τα μήκη και πλάτη και τόνους  διακήρυττε ,χωρίς καμμία τεκμηρίωση από επίσημο θεσμικό όργανο ότι <<μου εκλεψαν την Νικη>>η ότι έγινε μεγάλης έκτασης Νοθεία ,από τους αντιπάλους του>>.Ολες οι ανυπόστατες αυτές δηλώσεις του θα προκαλούσαν τον γέλωτα αν δεν έκρυβαν σατανική σκοπιμότητα.

Αφού λοιπόν πότισε με δηλητήριο και μίσος τους οπαδούς του,προχώρησε στην κύρια φάση του σατανικού του σχεδίου.

Είναι γνωστό ότι όλα τα Δημοκρατικά Συντάγματα ,όπως και το Ελληνικό, έχουν ένα «Μότο» ότι  εναποθέτουν την τήρηση τους στον <<Πατριωτισμό των πολιτών τους>>

Είναι πασίγνωστο,άλλωστε, το σχετικό Αρθρο 114 του παλαιού Συντάγματος της Ελλάδας που εξαρτούσε την τήρηση του από τον Πατριωτισμό των Ελλήνων.

-Με βάση λοιπόν την Διάταξη αυτή του Συντάγματος ο δόλιος κάλεσε σε ξεσηκωμό το λαό για δήθεν αποκατάσταση της Δημοκρατικής ομαλότητας από την δήθεν Νοθεία .

Εστησε λοιπόν ένα άλλοθι για της επιθετικές διακηρύξεις  του ότι δήθεν το πράττει  για την προστασία του Συντάγματος από αυτούς που υποτίοεται ότι το παραβίασαν δηλαδή οι οπαδοί του ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Χωρίς κανένα επίσημο  στοιχείο,κατάφερε να κινητοποιήσει  όμως μερικές μόνο χιλιάδες φανατικούς οπαδούς του από τα 160 εκατομμύρια τους πολίτες των ΗΠΑ παρά το ότι  συνεχώς ζητούσε να προσέλθει μέγα πλήθος με μέγα πάθος.

Σε αυτό ευτυχώς ατύχησε.

Ευρισκόμενος σε αμηχανία από το μικρό πλήθος που συγκεντρώθηκε υπέπεσε στο μεγάλο  λάθος να σαλπίσει επίθεση στο Καπιτώλιο από τους κερασφόρους πλιατσικολόγους ,στρέφοντας την κοινή γνώμη παγκόσμια εναντίον του.Ακόμη και πολλούς Ρεμπουμπλικάνους  που φοβήθηκαν από τις ποινικές ευθύνες μιας τέτοιας ανταρσίας και τρομοκρατικής ενέργειας.Το μοιραίο λάθος  του.

Αν είχε καταφέρει να επιτύχει συγκέντρωση  πολύ μεγαλύτερου  πλήθους ,αλλά   με αυτοσυγκράτηση ,που απλά θα πολιορκούσε ειρηνικά το Καπιτώλιο ,ζητώντας Συνταγματική αποκατάσταση της υποτίθεται διασαλευθείσης Συνταγματικής ομαλότητας  ,τότε ίσως τα πράγματα θα εξελίσσοντο διαφορετικά.

Ευτυχώς όμως και  ο  Αντιπρόεδρος ΠΕΝΣ ,.βλέποντας αυτή την  θλιβερή κατάληξη του βανδαλισμού του Καπιτωλίου ,αναλογιζόμενος τις ποινικές του ευθύνες ,που θα έφθαναν μέχρι  και την <<εσχάτη προδοσία>>αγνόησε την διαταγή του ΤΡΑΜΠ  για να ακυρώσει την εκλογή του ΜΠΑΙΝΤΕΝ ,ως  δηθεν προιόν Νοθείας  ,ζητώντας του μάλιστα να <<φερθεί σαν πατριώτης και όχι σαν γυναικούλα >>,ώστε να υλοποιηθεί η  τελική φάση του σατανικού σχεδίου του ,,         που  ήταν η επαναπροκήρυξη  των εκλογών, λόγω  δήθεν  της διάπραξης Νοθείας ,ώστε σαν << αδικημένος >>να επανεκλεγεί πανηγυρικά.

Αν δεν είχε γίνει λοιπόν ο βανδαλισμός του Καπιτωλίου ,ο ΠΕΝΣ ίσως ακύρωνε τις Εκλογές ως προϊόν Νοθείας ,με δυσάρεστες συνέπειες …..

<<Μωραίνει κύριος ο θεός όν βούλεται απολέσαι>>

Εδώ εφαρμόζεται η αρχαία ρήση ότι <<ουδέν κακό αμιγές καλού>>.-Μπορει να δοκιμάστηκε η Δημοκρατία τών ΗΠΑ ,από τις μακιαβελικές μεθοδεύσεις του παράφρονα απερχόμενου χειρότερου Προέδρου τους, αλλά από Θεία Δίκη  απετέλεσαν το συντριπτικό Βατερλώ  του ,ξεμπερδεύοντας οριστικά από αυτόν τον Εφιάλτη αυτό  η Ανθρωπότητα και θα αποτελεί  εσαεί  η περίπτωση του  παράδειγμα προς αποφυγή…

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ