Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Toυ Δρος Δημήτρη Δακανάλη

«Βαριά ευθύνη να εκπροσωπείς ένα λαό που δεν το ρίχνει κάτω ποτέ…..».

Έτσι αρχίζει το προεκλογικό σποτ ο κ. πρωθυπουργός, συνεχίζοντας μου θυμίζει λίγο εθνικισμό  Πάνου Καμμένου για να μη πω κάτι χειρότερο, αλλά το πρόβλημα όμως δεν είναι στα “παινάδια” του λαού, το πρόβλημα είναι πόσες φορές πλήγωσε και περιφρόνησε την υπερηφάνεια  αυτού του λαού, που επικαλείται γενναίο και υπερήφανο, και πόσες φορές τον λοιδόρησε  με τους πιο ευτελείς χαρακτηρισμούς και ιδίως όταν έπαιρνε αποφάσεις εθνικής σημασίας.

Και το επιστέγασμα του εξευτελισμού, θα γράφει λέει  το ψηφοδέλτιο στις εκλογές  «πούλησε και την ψήφο σου, αντί τριάκοντα αργύρια» δώρο  Πάσχα το ονόμασαν αλλά ο όρος ήταν αδόκιμος ιδεολογικά και μετονομάστηκε σε 13η  σύνταξη που του  τα πήραν εκ των προτέρων χοντρά για να του  δίνουν λιανά, τα πήραν για να τον γονατίσουν  να προσκυνήσει να τους πουλήσει και την συνείδηση του ακόμα.

Ο Ελληνικό λαός δεν μηδενίζει τις αξίες ούτε λυγίζει με την φτώχια του που καλώς αναφέρει ο κ. πρωθυπουργός και αυτό θα φανεί όταν του δώσει το δημοκρατικό δικαίωμα του  να μιλήσει με εκλογές.

Για να έχουν αξία οι έπαινοι πρέπει να τους πιστεύουν αληθινά και αυτός που τους ακούει και αυτός που τους λέει ειδάλλως ονομάζονται κοροϊδία για ανώριμα παιδιά και ως γνωστό οι έλληνες ωριμάζουν από τα 17 τους χρόνια από τους προβληματισμούς και τα βάσανα τους και όχι με το δικαίωμα ψήφου που τους δώσατε, και στην κάλπη θα το δείτε.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ