Η νέα τάξη πραγμάτων και ο κορωνοϊός

Tης Ελένης Μανιωράκη - Ζωϊδάκη(*)
Καινούρια λέξη και τούτη που μπήκε τελευταία στην ζωή μας, ενώ στην ουσία  οι ρίζες της πηγαίνουν πολύ μα πολύ βαθιά, Στην αρχή φάνταζε κάτι σαν συνωμοσιολογία  και δεν μπορούσαμε να της δώσουμε πρόσωπο. Τώρα όμως έβγαλε την μάσκα . Δεν είναι πλέον απλό σενάριο , ούτε αποκύημα αρρωστημένης φαντασίας. Οι ηγετικές ομάδες που την  αποτελούν δεν κρύβουν τους στόχους τους, ούτε δρουν με κεκαλυμμένο το πρόσωπο. Διαθέτουν ισχυρότατες οργανώσεις, κινητοποιούνται ανοικτά κι έχουν δύναμη γιατί κρατούν τον παγκόσμιον πλούτο στα χέρια τους.  Η Νέα τάξη κεκαλυμμένη πίσω από έννοιες  δελεαστικές, όπως:  οικουμενική ειρήνη,  ελευθερία,   παγκόσμια κυβέρνηση δημοκρατίας( δικτατορίας) ,  ανακατανομή του πλούτου του πλανήτη, κι όμως αυτές  δεν είναι παρά ωραίες λέξεις δελεαστικές  για να προωθηθούν   αποφάσεις που   αντιστρατεύονται  το καλό των λαών   . Ο στόχος της Νέας Τάξης είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες μαζικοποιημένων ατόμων. Ένα κοπάδι πεινασμένων ανθρώπων, χωρίς πατρίδα, χωρίς αξίες, χωρίς πιστεύω. Το δημιούργημα αυτό θα το έχουν εκπαιδεύσει να μην αντιδρά, να μην πολεμά, αλλά να υποτάσσεται και να αρκείται  σ’ό,τι του δίνουν. Κι όλος ο πλούτος  στα χέρια των αρχιερέων της εξουσίας. Η εκπαίδευση άρχισε με τον κορωνοϊό.   . Αν μπορέσω να σε υποτάξω τώρα,  θα μπορώ να το κάνω πάντοτε. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι παγκόσμιοι  αρχιερείς της εξουσίας. Τώρα πια δεν έχουν λόγο να παραμείνουν ανώνυμοι. Ονόματα που παλιά αν τα έλεγες και σε αμφισβητούσαν και κανένας δεν γνώριζε την ύπαρξή τους. Μεταξύ αυτών Ο Σόρος,  Ρόστιλντ, Κίσινγκερ Ροκφέλερ, οι Illuminati,
(πεφωτισμένοι)  η οργάνωση η Opus Dei (Βατικανό) κ.ά.
 Ο οίκος  Ροκφέλερ (έχει γραφεία και στην Ελλάδα) φέρεται πως έχει  κεντρικό ρόλο στην  διαχείριση και λήψη αποφάσεων σε οργανισμούς και ιδρύματα με διεθνή επιρροή. Ανάμεσα στις διάφορες οργανώσεις, με τις οποίες είχε συνδεθεί το όνομά του είναι η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.  Μέσω αυτής φημολογείται ότι κατάφερε και έχτισε ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο διαμόρφωνε όλες τις σημαντικές οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη, γνωστό και ως η «Νέα Παγκόσμια Τάξη»   «Είμαστε στα πρόθυρα μιας διεθνούς μεταμόρφωσης.  Για να επιτευχθεί όμως ο υψηλός αυτός στόχος απαιτείται μια μεγάλη παγκόσμια κρίση και τα Έθνη της Γης να παγιδευτούν και χωρίς να το καταλάβουν θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη».Την βρήκαν και το όνομά της    κορωνοϊός
Με αυτά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η Ελλάς χρησιμοποιείται ως πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα, πείθοντας τον λαό  της ότι πρέπει να νιώθει ρατσιστής αν δεν εγκρίνει την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών  στην πληττόμενη από  ακραία πτώχευση Ελλάδα.Εθνικιστής αν μάχεται για την ακεραιότητα της χώρας του, φασίστας αν υψώσει φωνή να την υπερασπιστεί.
Τι έχει να κερδίσει όμως η ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος»; Πρώτον και σημαντικό την μείωση του πληθυσμού της γης,  που είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα τους. Όχι βέβαια ότι δεν έχουν επινοήσει άλλους τρόπους εξαφάνισης μας,(μεταλλαγμένα τρόφιμα, εμβόλια,  φυτοφάρμακα, ψεκασμοί ,κορωνοϊός ) αλλά η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, όπως έχει σχεδιαστεί, υπονομεύει τόσο τον γάμο και την οικογένεια, όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική. Από ότι γνωρίζω κανένα δεν ενοχλεί η παρουσία των ομοφυλοφίλων, φίλοι μας αγαπημένοι υπήρξαν και υπάρχουν, η προβολή τους σαν πρότυπο ενοχλεί κι είναι όντος επικίνδυνο . Κάπως έτσι, λοιπόν, το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, γίνονται ένα από τα εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που   στοχεύουν να επιβάλουν:
1)Παγκόσμια κυβέρνηση (δικτατορία)
2)παγκόσμια Οικονομία.
3)Παγκόσμια θρησκεία ( Πανθρησκεία με αρχηγό τον Αρχιραβίνο )
4)Παγκόσμιο στρατό.
5)Παγκόσμιο νόμισμα.
6)Παγκόσμιο πολιτισμό. (Ο μεγάλος χαμένος εδώ είναι ο ελληνικός πολιτισμός, κάποιοι άλλοι τι έχουν να χάσουν).
7) Δημιουργία νέας παγκόσμιας ιστορίας με βάση την Παλαιά Διαθήκη. (Η Εβραϊκή καταδυνάστευση των Εθνών σε πλήρη δόξα),  Επιτυγχάνοντας έτσι πλήρη έλεγχο πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Με άλλα λόγια για το  ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει από το κοπάδι των ομογενοποιημένων ανθρώπων. Κι εδώ έχει θέση η εμφάνιση του κορωνοϊού. Μια πρόβα των αρχόντων πώς μπορούν να φοβίσουν να ελέγξουν να υποτάξουν τους λαούς του πλανήτη, με την καθημερινήν πλύση εγκεφάλου, με την επιβολή αντισυνταγματικών μέτρων, με εκφοβισμό, με πρόστιμα στους ανυπάκουους και με απαράδεκτες δήθεν ενημερώσεις που μόνο μωρά παιδιά πείθουν και φοβισμένα γεροντάκια .
Οι εγκλωβισμένοι τώρα  στα σπίτια τους,  χωρίς παιδιά κι εγγόνια, βομβαρδισμένοι με εικόνες και λόγια θανάτου, πεσμένοι στην νάρκη περιμένουν ….. Δυστυχώς  όταν ξυπνήσουν να βρουν  μια  χώρα αγνώριστη, μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, μια πατρίδα ξένη. Ας μην χάνουμε την ελπίδα μας.    Δεν χάθηκαν όλα. Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια, αν καταλάβουμε και δεν συμμετέχουμε στα σχέδια τους . Όπως ο Σοβιετικός ηγέτης   Χρουστσόφ είχε πει: “Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα». Γιατί  η Ελλάδα σ’ όλην αυτήν την πλανητική ανασύσταση επιβάλλεται να  ξαναζωγραφίσει στο παγκόσμιο στερέωμα τον χάρτη τής παλιάς της αυτοκρατορίας. Τα χρόνια όμως που έρχονται δύσκολα και πονηρά και η αφύπνιση του Έλληνα καθήκον και υποχρέωση.  Κανείς δεν τολμούσε να προείπη, ότι οι Έλληνες που 500 χρόνια π.Χ. είχαν ρίξει στη θάλασσα τους παντοκράτορες Πέρσες, θα επαναλάμβαναν κατά το 1940 αυτό το κατόρθωμα. Γιατί να μην τα καταφέρουν και τώρα Για τους Έλληνες υπήρχε πάντα ο από μηχανής Θεός.

 

 

(*) Η κ. Ελένη Μανιωράκη – Ζωϊδάκη είναι δασκάλα, λογοτέχνις

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content