Κρίσιμη σύσκεψη για τα προβλήματα των κρασιών

Τα προβλήματα του οινοπαραγωγικού κλάδου που επλήγη από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορoνοϊού θα συζητηθούν σε σύσκεψη που συγκαλείται σήμερα Παρασκευή και ώρα 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΑΣΗ.

Τη σύσκεψη οργανώνουν από κοινού η ΕΑΣΗ και η Ένωση Πεζών, που έχουν προσκαλέσει τον Περιφερειάρχη και όλους τους βουλευτές του νομού. Στη σχετική πρόσκληση οι Πρόεδροι των Ενώσεων Σταύρος Γαβαλάς και Εμμ. Μπέρκης αναφέρουν τα εξής:

 

Σας καλούμε στην από κοινού σύσκεψη των Οργανώσεών μας «Α.Ε.Σ. Ένωση Ηρακλείου ΑΕ» και « Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών ΑΕΣ ΑΕ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19:30 στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣΗ στη Λ. 62 Μαρτύρων 146 στο Ηράκλειο, προκειμένου να σας εκθέσουμε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο οίνου και πλήττουν οικονομικά τους φορείς μας, όπως το μέτρο της απόσταξης κρίσης το οποίο τρέχει το Υ.Α.Α.Τ.
Δεδομένου ότι η περίοδος που διανύουμε είναι περίοδος συγκομιδής και το μέγεθος των
Οργανώσεών μας είναι κρίσιμο μέτρο για την ομαλή λειτουργία του κλάδου και την ορθή εφαρμογή της απόσταξης, η παρουσία σας και η συνδρομή σας κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ