Απάτη εις βάρος Αγρότη που πουλούσε το τρακτέρ του

Υπολόγιζε να βγάλει κάποιο κέρδος διαθέτοντας προς πώληση το παλιό του τρακτέρ ένας αγρότης από την Άρτα που είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία αναζητώντας αγοραστή, δεν περίμενε όμως ότι από την αγοραπωλησία θα έβγαινε ζημιωμένος και θα του… ξέμενε και το τρακτέρ!

Ήταν 23 Ιανουαρίου, όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στον αγρότη και ισχυρίστηκε ότι θέλει να αγοράσει το τρακτέρ. Ζήτησε, όμως, η μεταφορά των χρημάτων του αντιτίμου να γίνει μέσω ATM, μια διαδικασία που δεν γνώριζε ο πωλητής και ο υποτιθέμενος αγοραστής προθυμοποιήθηκε να τον καθοδηγήσει. Όμως, με τις υποδείξεις του κατάφερε να μεταφέρει 1.100 ευρώ από τον λογαριασμό του πωλητή σε άλλον και από τότε διέκοψε την επικοινωνία!

Μετά την καταγγελία του θύματος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν ότι τα χρήματα είχαν μεταφερθεί στον τραπεζικό λογαριασμό μιας Ελληνίδας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός της που έκανε την συναλλαγή με τον αγρότη.

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ