Αδιαφορούν για τους αγρότες της Κρήτης

 

Μεγάλη αγανάκτηση έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης η αδιαφορία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τα προβλήματα των αγροτών της Κρήτης.

  • Το ελαιόλαδο έχει απαξιωθεί κυρίως λόγω των υπερβολικών εισαγωγών τυνησιακού ελαιολάδου που είχε υπογράψει ο κ. Αποστόλου.                                                                       
  • Τα αμπέλια  έχουν πληγεί από τις καιρικές συνθήκες και τον περονόσπορο.
  • Η παραγωγή ντομάτας κινδυνεύει με πλήρη καταστροφή λόγω της tuta Absoluta.

Ο Υπουργός κ. Αραχωβίτης αναβάλει για μετά τις εκλογές αποφάσεις και  ραντεβού με τους εκπροσώπους των αγροτών, δηλαδή όταν δεν θα είναι Υπουργός, αλλά την ίδια ώρα βρήκε χρόνο για να υπογράψει αποζημίωση για τα αμπέλια της Κορίνθου, βάσει του κανονισμού ήσσονος σημασίας και ετοιμάζεται αύριο να υπογράψει την αποζημίωση για τα κλημεντήνια του νομού Λακωνίας, στον οποίο πολιτεύεται.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ως Τομεάρχης του Σύριζα κατηγορούσε τον Υπουργό της Ν.Δ ότι αποζημίωνε μόνο τα ροδάκινα του νομού του.                                                                                            Σύριζα και Ν.Δ μοιάζουν πλέον τόσο πολύ στις παλαιοκομματικές μεθόδους, αλλά και στην αδιαφορία για τον μόχθο των αγροτών.

Το Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται για λύση στα προβλήματα των αγροτών με δίκαιες αποζημιώσεις των αγροτών, μείωση του φόρου και πραγματικό ενδιαφέρον για την αγροτική παραγωγή που μπορεί να επιτευχθεί με αλλαγή πολιτικής και νοοτροπίας, αφού η απλή εναλλαγή κομμάτων και προσώπων στην εξουσία δεν διασφαλίζει καμιά βελτίωση της κατάστασης.

Οι αγρότες της Κρήτης, στις 7 Ιουλίου, έχουν την ευκαιρία να τιμωρήσουν αυτούς που τους αγνοούν και τους εμπαίζουν και να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής που μπορεί να απαιτήσει και να πετύχει βιώσιμες λύσεις για τον αγροτικό τομέα.  

                                                                                                     Βασίλης Κεγκέρογλου

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου

                                                      Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ