Συζητήσεις για την αξιοποίηση της Σχολής Ασωμάτων

Ο Πρόεδρος, καθηγητής, κ. Νικόλαος Κατής και ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ», κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης, μαζί με στελέχη του Οργανισμού επισκέφτηκαν χτες τις εγκαταστάσεις της Σχολής Ασωμάτων στο Δήμο Αμαρίου και στη συνέχεια συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης για το θέμα της αξιοποίησης της Σχολής.
Οι κ.κ. Κατής και Μπακαλέξης και οι συνεργάτες τους, συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κα Ευθυμία Βυδάκη, μετέβησαν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της Σχολής Ασωμάτων, που θα παραχωρηθούν στην Περιφέρεια Κρήτης για αξιοποίηση.
Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης για την προγραμματική σύμβαση, που θα υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Αμαρίου και του «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ», αναφορικά στην λειτουργία της Σχολής Ασωμάτων ως ερευνητικού και εκπαιδευτικού κέντρου. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα του τόπου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content